15:00 uur Around The Clock

Enthousiaste live rock-’n-roll
Around The Clock is een energieke live rock-‘n-rollband waarbij het speelplezier voorop staat. Het enthousiasme van dit viertal slaat steevast over op het publiek. Deze coverband brengt rock-‘n-rollmuziek uit de jaren 50, 60, 70 en 80. In hun playlist staan nummers van onder andere Stray Cats, Bill Haley & His Comets, Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash, Carl Perkins, Buddy Holly, Shakin’ Stevens, The Shadows, Alvin Stardust, The Ramones, Freddie Mercury en Jerry Lee Lewis.

 
 


 
 

17:45 uur - Daddy's swear jar

Daddy’s swear jar zag vier jaar geleden het levenslicht.
Deze vier kempenzonen met roots in Meerhout brengen een energieke mix van pop, rock, rock’n roll en blues. Covers worden afgewisseld met eigen werk. Smeer alvast jullie stembanden want heel wat nummers hebben een hoog meezinggehalte.
Verwacht je alvast aan een afwisselende set met nummers van de jaren ’50 tot heden, strakke ritmes en een rauw stemgeluid.19:45 uur - Diamonds On The Rocks

(Neil Diamond Tribute)

Neil Diamond is een Amerikaanse singer-songwriter die van de late jaren 60 tot begin jaren 80 hits aan de lopende band scoorde. En toch hadden zijn teksten diepgang en was zijn muziek erg gevarieerd. Iedereen heeft wel eens zitten meebrullen met Sweet Caroline, maar ook andere toppers blijven in ons collectieve geheugen gegrift: Beautiful Noise, I’m a believer, Song sung blue, Love on the rocks, Cracklin’ Rosie … Een haast oneindige lijst.

Geen simpele opgave dus voor Diamonds On The Rocks, een zevenkoppige tribute band, om hieruit een keuze te maken. Alhoewel… zij zien het eerder als een luxeprobleem.

Je mag je deze avond verwachten aan een muzikaal eerbetoon van uitzonderlijk niveau. Zelfs de meest kritische Diamond-fan moet toegeven dat het warme stemtimbre van zanger Kris Kirri Valvekens als twee druppels water lijkt op dat van Neil Diamond. Hij wordt dan nog eens omringd door backing vocals en muzikanten die hun strepen al verdiend hebben bij onder andere Soulsister, Clouseau, Natalia, De Radio’s, Roland …

Dus zorg dat je stem goed gesmeerd is voor heel wat o-o-ooows en zoveel meer…

 
 


 
 

22:45uur - Gene Thomas

Hij is een gezellige prater, heeft gevoel voor humor en kan akoestisch of met een band als geen ander zijn publiek entertainen. Hij rockt als de beste en vertolkt de grootste meezingers van supervedetten. Al jarenlang geniet Gene Thomas een uitstekende livereputatie!
Samen met zijn vijf muzikanten brengt Gene een swingende set van 75 minuten met zijn grootste hits: ‘Voor Haar’, ‘Ik Wil Jou’, ‘Dan Gaan We Dansen’, ‘Goud’ en ‘On And On’ in combinatie met enkele straffe klassiekers zoals: ‘Kom Van Dat Dak Af’. Ook de classic pop van o.a. Bon Jovi, Bryan Adams of Kings Of Leon zorgen zeker voor ambiance en verhoogde temperaturen. Met ‘party Rock’ of ‘de Stromae Medley’ laat de band zien dat ook actuele hits niet ontbreken op de setlist.

 RANDANIMATIE: 
 

16:30 uur Volharding Meerhout 

Koninklijk Volharding Meerhout is een club die zich richt tot een zo breed en divers mogelijk publiek uit eigen en nabij gelegen gemeentes. De onderlinge band tussen leden en leiding zorgt voor een aangename en plezierige sfeer binnen de club. Die daarbovenop wordt versterkt door dezelfde passie die ze delen voor de turn- en danssport. Wil je graag meer over ons weten? Surf dan naar onze website: www.volhardingmeerhout.be! Blijf je graag op de hoogte van de optredens en evenementen of wil je volgen hoe het er in de lessen aan toe gaat? Like ons op facebook: Volharding Meerhout Vzw.16u tot 20u The Game Boy

The Game Boy bedenkt nieuwe games en haalt vergeten pareltjes uit grootmoeders tijd vanonder het stof. Game Boy tovert de gekste gadgets uit zijn koffer.
Wie speelt mee?
Jong en oud gaan de strijd aan.
Speel trixo, laat een auto rijden op lucht, speel een lied op een banaan, bestuur een robot-bij … De praatzieke Game Boy verkoopt het u allemaal. Let the game begin!
En de winnaar …. Die grijpt een mooie prrrrriiijjjjsss!

 

 

 
 


 
 

21.45 uur Le fou avec le feu

Een bizarre man die met een speciaal accent voorbij de mensen passeert met zijn bolderkar vol vuur. In vurig verlangen naar een intiem publiek.
Hij bouwt privé vuurtjes voor de mensen op straat als hij ziet dat ze kou hebben, hij deelt marshmellows ook uit aan de kinderen om te roosteren boven de vuurtjes. Kortom: de act bestaat hem eerder uit korte interacties die hij brengt, verspreid op zijn route. Guerilla animatie zou het nog het best omschrijven. Hij speelt met verschillende materialen die allemaal een ander effect geven.Tjoebie

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee dat is het niet…
Maar… wat is het dan wel. Niemand weet het. Iedereen maakt ervan wat hij zelf wil.
Deze creatie gaat tussen het publiek door en entertaint zowel jong als oud d.m.v. zijn gekke bewegingen en geluidjes die hij maakt.
Zijn oog gaat ook altijd alle kanten .
Een nooit geziene act die niet mag missen op uw event.

 
 


 
 

19u en 21u LKMTiV

LKMTiV is terug: in een compacte powerbezetting en nog steeds op huisgemaakte drums spelen 7 percussionisten de boel plat en perplex met strakke moves en vette grooves.19u Duo Berlingo - No Way Back

‘No Way Back’ vertelt over de zoektocht van twee vrienden. Over de pogingen die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie.
Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste.
Tot de torens vallen...
Een komische circusvoorstelling over speelsheid, kameraadschap, twee­spalt en ook een beetje over het leven.
‘No Way Back’ is de eerste voorstelling van het kersverse gezelschap ‘Duo Berlingo’. Twee kameraden met een fascinatie voor bakken.