15:00 uur Taat Zot & Jasper

Taat Zot & Jasper Drie ouwe rotten in ’t vak bekommeren zich, op muzikaal vlak, over een jong Merrets talent.  Jasper Claes studeerde piano aan de Academie van Geel en wordt op sleeptouw genomen door deze ervaringsdeskundigen.  Boogie Woogie à la Jerry Lee Lewis is zijn specialiteit, maar ook andere leuke muziek uit de oude doos  interesseert deze opkomende toetsenist.
De liedjes worden zo authentiek gebracht dat je  het gekraak en de ruis erbij hoort.

 
 


 
 

17:30uur - Sizzling Jelly

Sizzling Jelly!Deze ideale mix van vier zeer ervaren muzikanten en een ervaren frontvrouw ontstond in 2016 en vond al zeer snel de weg naar diverse podia. Samen brengen ze pittige funk- en soulcovers met hier en daar een sprankeltje disco waar niemand onbewogen onder blijft. 
Zowel bekende als onbekende,  recente als oude, rustige als uptempo nummers, vaak met een eigen twist, worden met heel veel gedrevenheid  en passie gebracht. 20:00 uur - De Bonanzas

De Bonanzas staan gelijk aan nostalgie met een gouden randje, eerlijk en oprecht. Verwacht je aan een originele show met alle popklassiekers uit de jaren zestig zoals ze vandaag moeten  klinken. Elke noot die je hoort wordt ook gespeeld. Geen bandopnames, computertrucs  of playback, maar alles live. Vijf gedreven  muzikanten die met overtuiging alles uit de kan halen om je even alle zorgen te doen vergeten. Een waar muzikaal zomerfeest.

 
 


 
 

22:30uur - Dex & Deruytters

Een zangeres met tonnen ervaring en een klok van een stem die quasi alles aankan. Een rasmuzikant met muziek in zijn bloed die straffe toeren uithaalt met een saxofoon. Een veelzijdige muzikant van topniveau die muziek ademt en een piano doet zweven.  Wat zou het geven als we deze drie toppers samenbrengen op  één podium? En wat als we hier ook nog eens een stevige saus funk & soul over gieten? Straffe vocale en muzikale taferelen,  dat in ieder geval. Maar zeker ook vonken, kippenvel en heel erg veel zin om te dansen.

Barbara Dex en de alom bekende gebroeders Frank en Didier  Deruytter gaan graag de uitdaging aan. Barbara met een enorm veelzijdige muzikale ervaring en befaamd omwille van haar  straffe stem waarmee ze verschillende genres aankan. Frank en Didier met een even indrukwekkend palmares van muzikale  veelzijdigheid en bovendien met hoog aangeschreven verdiensten in het jazzcircuit. 

Voor deze gelegenheid duiken ze samen met hun gezamenlijke ervaring en passie in de muzikale graaibox van funk- en soulmuziek. Ze serveren je een selectie van de meest aanstekelijke en dansbare nummers uit deze genres en brengen het zoals enkel straffe  artiesten dat kunnen: met veel klasse en muzikaliteit én verpakt in de juiste setting. Het zal zowel goed klinken als mooi ogen.Intertnationaal straattheater:19u en 21u30 Springtime

Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp - Springtime
Dit is een over the top romantische komedie in de traditie van de stomme film. Een man en een vrouw hangen aan veren in een stalen constructie waardoor hun bewegingen vertraagd, onhandig en karikaturaal zijn. Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.

 
 


17 en 19 uur Mimo Huenchulaf

Anything can happen

In deze show probeert Huenchulaf de tijd op een andere  manier te laten passeren. Dat is waarom hij op verschillende manieren met het publiek speelt om het publiek, voertuigen, dieren en elk ding dat in de buurt is te veranderen in zijn  eigen reisgenoten. Een reis naar een wereld zonder angst  of beperkingen, waar alles mogelijk is.
In de show worden de verschillende disciplines van klassieke mime, hedendaagse mime, straatmimiek, acrobatiek en  clownerie gemengd.

 
 


 
 

17, 18:30 en 20 uur Delinus

Je bent van harte welkom op lijn 3,  de kleinste taxi-bus ooit. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de  buscharmeur. Deze bus rijdt niet volgens een vaste dienstregeling, maar verzorgt een uitstekende hop on hop off service. Je weet dus nooit precies wanneer de bus vertrekt, hoe lang  de rit zal duren of welke route de chauffeur zal rijden.  Eén ding is echter heel zeker: There’s always room for one more!
Het Delinus-team wenst je een prettige reis. 
 

17.30-20.30 uur De Typotheek

Een antieke apotheek rijdt de stad binnen. Twee vreemde figuren in witte jassen rommelen in schuifjes, schudden met proefbuisjes en kijken bedachtzaam naar hun collectie glazen potten. En in die schuiven en flessen zitten … woorden? Die mobiele apotheek is … De Typotheek . Een magazijn op wielen vol kostbare letters en woorden: van eetbare tot krantenletters en stempels … woorden in potjes, hoekjes, doosjes, overal waar je kijkt, leest en ruikt. Er is zelfs een letterplant. De Typothekers zijn wereldvreemde,  maar vriendelijke woord- verzamelaars. En op speelse wijze geven ze jou inspiratie om iets leuks te doen met hun collectie. Met hun typmachines en chinese  inkt maken ze samen met jou een postkaart met een leuk gedicht  en originele illustratie. Wie weet krijg je zelfs een gloednieuw  proefbuiswoord cadeau! En als je geluk hebt, is hun tekenrobot,  de Tek-o-matic, opgeladen ... 19.30, 21 en 22 uur She's Udenhout

She’s Udenhout was er in 2013 al een keer bij in Meerhout. Het orkest speelt een origineel en zeer uiteenlopend  repertoire, waarvan de arrangementen op maat geschreven worden. Een diversiteit aan muziekstijlen als pop, latin,  ballad, rock, jazz en bigband wisselen elkaar in hoog tempo af. Overal waar een feestje gebouwd wordt, verhoogt She’s  de feestvreugde. She’s is niet alleen een lust voor het oor,  ook het oog blijft zeker niet onbediend.
 
 


 
 

22 uur Fiammifero

Fiammifero:  een vurig verhaal over verliefdheid
In deze vuurshow brengen vuurspuwer Peter Gusta en Nila Hoop een zachte ode aan de magie van vuur. In een verhaal over liefde en verliefdheid, over zachtheid en passie weten Peter en Nila  de kracht van vuur te combineren met de elegantie van dans.  De voorstelling bevat heel wat hoogstaande vuurtechnieken waaronder: vuurspuwen, vuureten, vuurzweep, rope-dart, vuurhoepels en veel meer.17 - 20 uur Chakra Bazar

Energiebanen in de knoop of ying en yang uit balans? Jouw chakra licht tot matig gedeukt en niet omnium  astraal verzekerd? Eén adres: de Chakra Bazaar!  In een handomdraai knijpen je energetische dienaars  je zieltje weer in model en restylen ze in één moeite door je inwendige huishouding.