15:00 uur Jacko Bond zingt Marva

Ik Dans Met Een Ander Maar Ik Kijk Naar Jou.' De kleine Riet Muylaert, aka JackoBond, hoorde het haar mama vaak zingen terwijl ze samen door de woonkamer dansten. Marva deed haar dromen van 'Eilanden In Groen En Blauw' en van 'Rode Rozen In De Sneeuw'. Ondertussen is JackoBond even oud als haar mama toen en heeft ze Marva ook omarmd.

“Ik heb zoveel herinneringen aan die liedjes dat ik ze graag zelf wil zingen.” Met bibberende knieën vroeg ze toestemming aan Marva. Het mocht. En daar heeft ze maar één ding op te zeggen: Oempalapapero! Toen Marva de voorstelling bijwoonde, pinkte ze een traantje weg en schonk ze haar eigen rode rozen aan haar muzikale tweelingzus.

Samen met haar band JackoBond brengt Riet Muylaert een ode aan Marva.
Ik ben even benieuwd als u of Marva voor deze gelegenheid toch geen comeback wil overwegen.

 
 


 
 

17:15 uur - The Bizzy Beez

THE BIZZY BEEZ  is een trio bestaande uit 3  professionele muzikanten mét stem. Zij brengen een repertoire van bekende covers, maar kunnen (indien gewenst) ook Rock & Roll, disco, Nederlandstalig en andere “ambiance” nummers en hedendaagse hits brengen.

De band hanteert waarschijnlijk de meest uitgebreide “playlist” ter wereld……en als ze hun zin mogen doen zingt en danst “jan en alleman”.19:45 uur - Lost Heroes

Onze muzikale helden zijn dood en begraven (behalve Elvis, naar het schijnt).

We hebben hen verafgood, bewonderd en nageaapt toen ze nog leefden.
En we blijven dat doen zolang WIJ nog leven, met de extra motivatie om hun erfenis de eer aan te doen die ze verdient.

We brengen hen samen in een uniek verbond dat stoelt op eerbetoon en respect voor hun muzikale authenticiteit.

We stellen u “Lost heroes” voor, een concert in het teken van onze verloren helden:

John Lennon, Roy Orbison, Prince, Lou Reed en andere grootheden die nu op de line-up in de eeuwige jachtvelden staan vermeld.

Koester samen met ons hun onsterfelijke muziek!

Frank Ermgodts - zang
Patsy Verfaillie - zang
Wout Bergmans - gitaar, toetsen
Pat Caers - gitaar, backings
Luc De Bal - bas
Ron Vervecken – drums

 
 


 
 

22:00uur - Domino

Domino zorgt voor de muziek die u wil, van Belle Perez tot Sweet Coffee, van K3 tot AC/DC en van Rihanna tot Clouseau!

Het geheim van deze succesvolle formule is de ijzersterke bezetting.

  • Miss Cycone Tabitha neemt de leadvocals en percussie voor haar rekening. Met haar prachtige stem kan ze zowat alle nummers aan. Dat vond tv kijkend Vlaanderen al in 2003, toen ze het schopte tot  finaliste in het populaire programma Idool.
  • 3’m P’trol (Peter Bosmans) is de gitaarvirtuoos die ook vocaal verschroeiend kan uitpakken.
  • Als oprichter van en drijvende kracht achter DOMINO heeft zanger/bassist Maccie (Marc Willems) de voorbije jaren bij het succesvolle duo Tilt al ruimschoots laten zien wat hij in huis heeft.


RANDANIMATIE:19u en 22u Mr. Sousa & The Barracuda's

Barracuda's zijn doortrapt en dorstig naar funky muziek. Met hun krachtige kaken spelen ze muziek om voor te sterven.
Barracuda's zijn de Dj's van oceanen, met verbazingwekkende snelheid mengen ze een show die je nog nooit eerder hebt gezien.
Met hun enthousiasme en focus vullen ze niet alleen venues en openbare parken, maar elke deel in je lichaam met warme, sexy koperen sap.
Hun stijl kan worden omschreven als verfijnd, van de haak, maar funky as hell.
Barracuda's zwermen als een school losgelaten piranha's naar, langs en op hun prooi.
Als één beest gaan ze voor de kill van de eerste noot die ze spelen.

Barracuda's zijn de heersers van de dansvloer en gevaarlijker dan het gevaar zelf. Maar in het bijzijn van Mr. Sousa, absoluut * onschadelijk en veilig om te gebruiken. 

 

 

 
 


17u Danz’Arte

De Meerhoutse dansstudio Danz'Arte staat garant voor danslessen die de dans niet alleen vanuit een technisch standpunt benadert, maar vooral ook vanuit artistiekebeleving. Op de Katt enfeesten brengen de dansers een aantal hoogtepunten uit hun laatste show "Forces of Nature" aangevuld met nieuw materiaal.Meer informatie over de dansschool en de lessen: www.studiodanzarte.be

 
 


 
 

16u30 Öscr ziet ze vliegen 

Kamiel ligt stilletejes in z'n ziekenhuisbed.Minuuuuuten lijken uuuuuuren en blijven duuuuuuuren. En aleen."Krik, Krak!" zegt de deur. "Wow!" een echte ziekenhuisclown.Öscr en Kamiel gaan op weg.Zoekend naar de magischefantasiewereld in de sterren. 
 

19u Gekke Jorre:

De Grote Gekke animatieshow

Tijdens de animatieshow proberen de kinderen samen met Gekke Jorre een groot visueel spektakel neer te zett en. Een doldwaze show voor groot en klein, de show is energierijken het accent ligt op amusement. Zo hoef je geen magische goochelaar te verwachten, maar een gek typetje dat niet te vergelijken is met welke clown of goochelaar dan ook.19u en 20.30u Tom, Tom & de Bombardon

"Tom en Tom zijn oud. Zo oud dat ze zelf niet meer weten hoeveel jaar ze zijn. Gewapend met een Bombardon met daarin een draai-orgeltje struinen ze straten en pleinen af.Hun liedjes spelen ze voor oudjes, jonkies, mooie oude vrouwen en deugnieten. Wees niet verbaasd als ze een dansje met je maken”
 
 


 
 

21u De Vuurelf

Bestaat hij echt of is hij een verzinseltje? Tobo de vuurelf tovert vlammen die dansen in het maanlicht. Op speelse wijzedoet hij ogen fonkelen met zijn plezierige vuurwerk. Vertrek op wandeltocht en misschien kom jij Tobo ook wel tegen in het struikgewas.Maar pas op, laat je niet betoveren door zijn magische vuurspel ...21u Tjoebie by Light

Is het een vogel, is het een vliegtuig?Nee dat is het niet…Maar… wat is het dan wel. Niemandweet het. Iedereen maakt ervan wat hijzelf wil.Deze creatie gaat tussen het publiekdoor en entertaint zowel jong als oudd.m.v. zijn gekke bewegingen engeluidjes die hij maakt.
Zijn oog gaatook altijd alle kanten .