PROGRAMMA KATTENFEESTEN 2022

Chronophone - 15u

Jessie Willemse bracht het grootste deel van haar jeugd door in Frankrijk, waar haar liefde en passie voor Franse muziek ontstond. De Franse taal en cultuur kent voor haar dan ook geen geheimen.
In haar band Chronophone vertolkt ze Brigitte Bardot, Françoise Hardy, Edith Piaf, France Gall, naast tal van andere luisterrijke Franse artiesten. Ondersteund wordt ze hierbij door Hans Ijzerman (toetsen), Frank De Wolf (contrabas) en Steven Michielsen (drums & backing vocals), die samen een ijzersterke ritmesectie vormen.
Jessie was al op de radio te horen met haar vorige groep Jazzilan, en had succes tot in Nederland en Frankrijk met de kleurrijke swingband Les Amis de Louis.

 
 


 
 

"CREEDENCE GOLD“  The Ultimate CCR tribute band - 17u30

Met de herkenbare swampsound en typische John Fogerty-stem brengt deze top tribute band een eerbetoon aan  de legendarische amerikaanse rockband Creedence Clearwater Revival (CCR). Sluit je ogen en merk geen wezenlijk verschil met het origineel,  jou garantie waar deze CCR-tribute-band voor staat! 

The Spirit of Creedence Clearwater is Back !


Günther Neefs - 20u

De warmste stem van VlaanderenGünther Neefs begon zijn muzikale carrière als percussionist bij een bigband, maar het duurde niet lang vooraleer zijn kenmerkende, warme stem hem achter de microfoon deed belanden. De gelijkenissen met de stem van zijn vader Louis Neefs, zullen daar niet vreemd aan zijn.

Ondertussen staat hij meer dan een kwarteeuw op de planken en heeft hij al 12 full cd’s op zijn palmares, waarvan een aantal goud en platina haalden. Zowel in het Nederlands als in het Engels laat Günther van zich spreken. Hij kiest steevast voor songs met een ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke live reputatie. 

 
 


 
 

Boulevard Vinyl - 22u30


Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits endansbare medleys.
Verwacht geen foute schlagers of verkleedpartijen, maar een verrassend gespeelde selectieuit 50 jaar pophistorie.
In de playlist alle essentiële hits van het moment maar ook de all time favourites.
Verrassend, soms eigenzinnig maar altijd opzwepend, vol enthousiasme en vooral met tonnen energie.


Deze 5-koppige band rolt als een muzikale tsunami over de kiosk tijdens de Kattenfeesten